Львівщина увійшла в п’ятірку податкоспроможних областей за результатами рейтингу Міністерства розвитку громад та територій України

Львівщина увійшла в п’ятірку податкоспроможних областей за результатами рейтингу Міністерства розвитку громад та територій України

02.09.2021

Про це повідомила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак під час Форуму місцевого розвитку у Трускавці.


“Це важливе досягнення, результат злагоджених дій представників місцевого самоврядування усіх рівнів та державної влади на Львівщині.
Львівська обласна рада на цьому етапі є надійним партнером усіх 73 громад, стимулює їх до стратегічного планування розвитку, системної роботи над інвестиційним потенціалом, а також допомагає у визначенні місцевих соціальних пріоритетів та культурних стратегій.

Ця спільна праця громад і Львівської облради визначає майбутнє розвитку територій та області. На практиці реалізація стратегій неможлива без участі та співпраці державної влади.

Тому надзвичайно важливо, щоб місцеве самоврядування та державна влада разом працювали над формуванням спільного вектора подальших здобутків.
Форум місцевого розвитку – це чудова нагода для напрацювання спільних ініціатив представниками місцевого самоврядування, а також для донесення спільних позицій до представників державної влади, від яких залежить їхня імплементація на законодавчому та виконавчому рівнях”, – зазначила Ірина Гримак.