Ліцей імені Героїв Крут долучився до проєкту з конструювання та використання безпілотних літальних апаратів

Ліцей імені Героїв Крут долучився до проєкту з конструювання та використання безпілотних літальних апаратів

06.10.2022

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут», Кадетський ліцей імені генерала Повіласа Плехавічюса (м. Каунас, Литовська Республіка), Національний університет «Львівська політехніка» і Каунаський технологічний університет співпрацюватимуть у межах проєкту з конструювання та використання безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

«Ми отримали пропозицію від побратимів з литовського кадетського ліцею та Каунаського технологічного університету долучитися до проєкту з конструювання та використання БПЛА. З українського боку, крім нашого ліцею, в проєкті братиме участь Національний університет «Львівська політехніка», який саме цього року розпочав підготовку спеціалістів із проектування і експлуатації БПЛА», - повідомили у львівському ліцеї Героїв Крут.

Під час першої онлайн-зустрічі учасники обговорили запропоновану модель партнерства між університетами і ліцеями, а також окреслили конкретні кроки і заходи для реалізації цього перспективного проєкту.