Конкурсна комісія рекомендувала Юрія Гусара на посаду начальника Військового ліцею імені Героїв Крут

Конкурсна комісія рекомендувала Юрія Гусара на посаду начальника Військового ліцею імені Героїв Крут

23.10.2020

Сьогодні, 23 жовтня, відбулося засідання конкурсної комісії з визначення переможця на посаду начальника комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут».

Відтак за рішенням конкурсної комісії – рекомендовано призначити на посаду начальника військового ліцею – полковника Гусара Юрія Володимировича і укласти контракт із ним на 6 років.

Як відомо, Гусар Юрій Володимирович з серпня 2018 р. – вересень 2020 р. уже очолював цей комунальний заклад.

Відео засідання – тут.

Відео попереднього засідання 19.10.2020 -  тут

Довідково:

Гусар Юрій Володимирович народився 13 червня 1965 року у селі Старовойтово Любомльського району Волинської області. У 1986 році закінчив Свердловське вище військово-політичне танко-артилерійське училище. Військову службу розпочав у 24 окремій механізованій бригаді. В подальшому перебував на посадах пов’язаних з вихованням військовослужбовців, курсантів, майбутніх офіцерів у вищому військовому навчальному закладі у Львові. У 2007 році закінчив навчання у Національній академії оборони України за спеціальністю “магістр військово-соціального управління”.

З 2013 обіймав посаду заступника начальника Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного по роботі з особовим складом.

Із серпня 2018 р. – вересень 2020 р. очолював Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут.

Учасник бойових дій на сході України (АТО, ООС). За сумлінну службу неодноразово заохочувався керівництвом військового відомства, органами влади.