Конкурс проєктів місцевих ініціатив: дедлайн прийому заявок – 29 листопада

Конкурс проєктів місцевих ініціатив: дедлайн прийому заявок – 29 листопада

22.11.2019

На Львівщині наближається до завершення термін реєстрації заявок на участь в обласному конкурсі проєктів місцевих ініціатив на 2020 рік.

Як відомо, від 28 жовтня стартував прийом заявок, який триватиме до 18:00 год. 29 листопада 2019 року.

Відтак, за оперативною інформацією заступника начальника відділу з питань реалізації проєктів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв'язків обласної ради Олени Гвоздик, за 7 днів до дедлайну розглянуто понад 450 заявок, з яких 340 отримали реєстраційні номери і понад 100 – скеровано на доопрацювання через невідповідність умовам конкурсу.

«Проаналізувавши 340 зареєстрованих проєктів, констатуємо, що найактивнішими, як і в попередні роки, є конкурсанти, що подають заявки в пріоритет «Освіта» – 149 проєктів, далі йдуть пріоритети: «Культура» – 54 та «Інші пріоритети» – 46. Найменше подано заявок у пріоритеті «Безпека» – 2.

Щодо активності територій, то, за оперативними даними, найактивнішими є Золочівський, Жовківський, Бродівський та Кам’янка-Бузький райони. Із міст обласного значення – Дрогобич, Червоноград, Борислав. Серед ОТГ найактивніші Жовтанецька та Бібрська», - розповіла вона.

Профільний відділ, звертаючись до потенційних конкурсантів, просить не затягувати з реєстрацією проєктів і не відкладати її на останні дні. Окрім того, фахівці наполегливо рекомендують уважно ознайомлюватися з усією необхідною ІНФОРМАЦІЄЮ ПРО КОНКУРС та ретельно заповнювати реєстраційні картки, не допускаючи технічних помилок.

На разі відділ надає всі необхідні консультації і паралельно реєструє подані проєкти. 

Подати проєкт можна – тут.

Перевірити статус поданого проєкту можна – тут.

Нагадаємо, Львівська обласна рада за практику «Обласний Конкурс проектів місцевого розвитку: спільно з громадою від ідеї до реалізації» здобула І місце у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році.