Комісія з питань євроінтеграції, міжнародного та міжрегіонального співробітництва розглянула низку питань порядку денного

Комісія з питань євроінтеграції, міжнародного та  міжрегіонального співробітництва розглянула низку питань порядку денного

05.01.2021

У вівторок, 4 січня, комісія з питань євроінтеграції, міжнародного та  міжрегіонального співробітництва на своєму засіданні заслухала інформацію департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА щодо стану виконання Регіональної програми з міжнародного і транскордонного співробітництва, європейської інтеграції на 2018 – 2020 роки та звітування.

Також  комісія вирішила у наступні чотири місяці оглянути об’єкти міжнародної технічної допомоги, які фінансуються з обласного бюджету.

Окрім того, депутати заслухали  інформацію АОМС «Єврорегіон Карпати – Україна» щодо стану реалізації проєктів Асоціації в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020 в розрізі кожного проєкту та плани Асоціації на 2021 – 2023 роки.

Депутати також розглянули лист голови ГО «Міжнародне товариство українсько-турецької дружби» Е. Юксела  щодо діяльності організації та проєктів двосторонньої співпраці. Комісія висловила свою готовність співпрацювати з цією організацією, найближчим часом провести з ними  зустріч та напрацювати можливі спільні ініціативи.