Інформаційний спротив, особиста безпека, психологічна стійкість –  у Будинку воїна триває набір на безоплатні тренінги  

Інформаційний спротив, особиста безпека, психологічна стійкість –  у Будинку воїна триває набір на безоплатні тренінги  

18.10.2022

Громадська організація «РеХаб» та колектив комунального закладу Львівської обласної ради «Будинок воїна» продовжують проводити навчання з особистої, інформаційної безпеки та спротиву.  

Учасники тренінгу з інформаційної безпеки дізнаються як протидіяти кібератакам, що таке "цифрова гігієна" та інформаційний спротив у воєнний час. Навчальна програма передбачає залучення учасників різного віку.

Реєстрація на тренінг триває тут

Під час тренінгу з особистої безпеки фахівці навчатимуть, що робити у випадку повітряних атак, як розрізняти вогнепальну зброю та небезпечні предмети, аналізувати ситуацію, а також порадять як діяти у разі хімічної, або радіаційної загрози. Реєструватися слід, заповнивши форму тут

У комунальному закладі львівської обласної ради «Будинок воїна» також надають фахову безоплатну інформаційну, консультаційну, юридичну підтримку родичам захисників. Щоб зареєструватися на зустріч, слід попередньо вказати відповідну інформацію тут

На занятті з психологічної стійкості та опору кожен учасник зможе попрацювати над відновленням власного ресурсу, формуванням навичок психологічної пружності.

Реєструйтесь тут

Детальну інформацію про тренінги та послуги, які надають у Будинку воїна, можна отримати за номерами телефонів: 0985198920; 0979520290. Адреса львівського Будинку воїна - вул. Тараса Бобанича, 1А.