Фінансовий ресурс – на розвиток рекреаційної інфраструктури НПП «Сколівські Бескиди» та реконструкції каналізації у с. Воля-Баранецька

Фінансовий ресурс – на розвиток рекреаційної інфраструктури НПП «Сколівські Бескиди» та реконструкції каналізації у с. Воля-Баранецька

05.06.2020

Львівська обласна рада у четвер, 4 червня, підтримала виділення коштів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2020 році для проведення заходів розвитку рекреаційної інфраструктури та мережі шляхів активного екологічного туризму з метою запобігання пошкодженню природних комплексів НПП "Сколівські Бескиди".

У рамках реалізації проєкту буде оновлено інфраструктуру парку, облаштовано мережу шляхів активного екологічного туризму загальною протяжністю понад 140 км, проведено знакування та маркування шляхів із встановленням інформаційних стендів, туристичних напрямкових та попереджувальних знаків, облаштувано джерела питної води, переходи через потічки та оглядові майданчики на туристичних маршрутах парку.

Також виділено кошти для виконання проєкту «Реконструкція каналізації з встановленням очисних споруд та благоустрою території в с. Воля-Баранецька Самбірського району Львівської області» у сумі 1354 тис. грн.

Відтак буде проведено реконструкцію каналізаційної мережі протяжністю 1380 метрів та влаштування очисних споруд типу MaxBoxPro-15 продуктивністю 15,0м3/добу, що забезпечить прийом каналізаційних стоків від будівель амбулаторії, школи, адмінбудинку, багатоквартирних житлових будинків та Народного дому в с. Воля-Баранецька Самбірського району Львівської області.