До уваги учнів та вчителів: онлайн-платформи для навчання під час карантину

До уваги учнів та вчителів: онлайн-платформи для навчання під час карантину

31.03.2020

Платформа Be Smart/Будь розумним  – це безкоштовний ресурс для тих, хто хоче покращити свої результати ЗНО, почуватися впевнено та отримати максимальний бал на ЗНО. Про це інформують у департаменті освіти і науки Львівської ОДА.

На ній розміщені:

• матеріали з 9 предметів та понад 2000 тестів;

• аналіз тестових завдань пробних ЗНО-2019;

• короткі відеолекції по 20-25 хвилин;

• тести, які затвердило МОН;

• безкоштовна реєстрація.

У партнерстві з EDUGET, Міністерством освіти і науки, Українським центром оцінювання якості освіти створено серію відеороликів по кожному предмету пробного ЗНО-2019, де вчителі пояснюють всі питання пробного тестування та дають рекомендації для складання державної атестації.

Сторінка в Facebook: https://www.facebook.com/besmart.studv

Сторінка в Instagram: https://www.instagram.com/besmart.studv.

Новий напрямок в рамку проекту Be Smart – профорієнтація. Високий бал на ЗНО – це пропуск до омріяного навчального закладу України. А щоб правильно обрати майбутню професію, потрібно познайомитись з нею зсередини.

Тому організатори проводять екскурсії до офісів компаній з різних сфер діяльності для учнів 10 та 11 класів, щоб дати можливість дітям познайомитись зі специфікою різних професій. Вже були організовані екскурсії на телеканали Перший, Суспільне і 1+1.

ПроШколу – це безкоштовна юридична онлайн-підтримка вчителів по всій Україні. Педагогам допомагають знайти рішення, розібратися з документами чи професійними питаннями, відстояти права або вирішити конфлікти на роботі.

Сайт: https://proshkolu.com.

Сторінка в Facebook: https://www.facebook.com/proshkoluproiect.

Сторінка в Instagram: https://www.instagram.com/proschool ua.