День Гідності та Свободи: на Личакові вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

День  Гідності та Свободи: на Личакові вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

20.11.2019

 

У четвер, 21 листопада, у Львові відбуваються урочистості з нагоди Дня Гідності та Свободи і шостої річниці початку Революції Гідності.

Вранці голова Львівської облради Олександр Ганущин, заступник голови облради Юрій Гудима, керівництво облдержадміністрації, міста, громадськість, волонтери, депутати, військові, молодь поклали  квіти та запалили лампадки на могилах борців за незалежність України на полі почесних поховань № 67 Личаківського кладовища.

Священнослужителі провели чин екуменічної панахиди за усіма загиблими за волю та незалежність України.

Також сьогодні відбудеться вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні у м. Львові

О 15.00 год - відзначення Дня Гідності та Свободи на площі біля пам’ятника Т. Шевченку

15.30 – 19.00 год - «Мій Майдан: учора, сьогодні, завтра». Акція Меморіального музею Гідності у м. Львові на площі перед колишнім кінотеатром «Дзвін». Презентація проекту «Мій Майдан»

16.00 год - презентація мистецької інсталяції викладача Львівської національної академії мистецтв, художника Ігоря Мікули «Понад усе» на площі перед колишнім кінотеатром «Дзвін»

16.30 год - відкриття виставки-флешмобу «Принеси фото з Майдану» на площі перед колишнім кінотеатром «Дзвін»

17.30 год - Листопад-2013 у фото і відео просто неба на площі перед колишнім кінотеатром «Дзвін»

20.00 год - мистецька акція «Музика Майдану» на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні у м. Львові (вул. Максима Кривоноса)